Om os

Floor45 er et nystartet projekt, med tidligere indehavere af Moxy Copenhagen og 12strup møbler, Karina Tholstrup Hansen som bagmand.

Hun har igennem de seneste 15 år arbejdet hhv. inden for modebranchen både med tekstiler og møbler, hvor hun erhvervet sig en skarpt og unik stil, der er både rå og luksuriøs, dette look er nu blevet omdannet til et råt og enkelt indretningskoncept, med et streijf af vintage, som danner rammen for Floor45.

Hun viderebringer sit skarpe øje for detaljer og skaber en helt ny trendsættende ramme inden for indretning interiør. De udvalgte produkter er designet af Karina og produceret på fabrikker rundt omi verden, de resterende items er fundet og nøje udvalgt fra mange af de rejer Karina har gjort sig. Karina har med sin baggrund som designer og møbelpolstrer mulighed for at skabe det helt perfekte og unikke look for netop dig. Hvad end det drejer sig om sofaer, sengegavle eller lampe skærme.
Hun arbejder tæt sammen med møbelsnedkere, smede, polstrer mm. Og har derfor mulighed for at få din boligdrøm til at gå i opfyldelse.